Direct boeken

Welkom bij de Vinkenhof in Mechelen

Thuiskomen in het Geuldal

Op deze unieke locatie in het Limburgse Heuvelland kunt u volop genieten van uw vrije tijd. Avontuurlijke wandelingen, voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen, kennismaken met het leven op de boerderij, relaxen in een luie stoel of een dagje uit naar Maastricht, Luik, Aken, De Eiffel of de Ardennen.

 

De Vinkenhof ligt in de tuin van het Limburgse Heuvelland. Een uniek gebied, met een landschap bestaande uit hellingbossen, kalkgraslanden en rivierdalen. Hier vindt u zeldzame flora en fauna. Misschien ziet u wel wild van dichtbij!

Het landgoed ligt op loopafstand van het pittoreske dorpje Mechelen in gemeente Gulpen. Hier vindt u vollop gezellige restaurants en kroegjes. In het dorp kunt u terecht bij de ambachtelijke bakker en slager voor een grote diversiteit aan Limburgse lekkernijen. Het Heuvelland nodigt bovendien uit tot recreatieve en sportieve fiets- en wandeltochten.

 

De Vinkenhof is een familiebedrijf, waar natuur en dier een belangrijke rol spelen. We hopen u binnenkort te mogen ontvangen op de Vinkenhof!

Marie-José

Marie-José ontvangt u met open armen en een stralende lach… Wanneer u een telefoontje pleegt naar De Vinkenhof, is de kans groot dat Marie-José u met de typische Limburgse gastvrijheid te woord staat. Marie-José zorgt dat alles perfect georganiseerd en geregeld is. U hoeft enkel en alleen nog te genieten van uw verblijf!

Hans

Hans is elke dag op vakantie op zijn eigen boerderij. Niet omdat hij nooit aan het werk is, maar omdat hij elke dag met passie en overgave aan zijn droom werkt. Of het nu gaat om de prachtige natuur grenzend aan De Vinkenhof, of juist dicht bij huis wanneer hij zijn dieren met liefde verzorgt. Hans geniet van alle reuring elke dag opnieuw.

Nick

Nick was als kleine jongen al bezig met het boerenleven. Zijn kleine overal maakte plaats voor een grote en zijn kleine bouwprojectjes maakten plaats voor serieuze bouwwerken vol vakmanschap en doorzettingsvermogen. Daarnaast ligt zijn passie bij de koeien en paarden. In de toekomst zet hij de Vinkenhof voort samen met Marlou.

Marlou

Marlou zorgt met alle liefde voor haar patiënten in het ziekenhuis, maar met net zoveel liefde en passie voor de dieren op de boerderij. Daarnaast vindt ze het heerlijk om onze kleine gasten te entertainen en kennis laten maken met de dieren. Samen de paarden verzorgen of de kalfjes voeren. Marlou is helemaal klaar voor het boerenleven!

Geschiedenis

De plek waar je herinneringen maakt, de natuur ontdekt en het boerenleven beleeft.