Direct boeken

Vier vakantie met vrienden en familie in een van onze moderne en luxe landhuizen!

Onze landhuizen Boekvink en Goudvink zijn geschikt voor groepen tot 17 personen, en kunnen eventueel worden samengevoegd. De Prachtvink is geschikt voor groepen tot maar liefst 28 personen. Ieder landhuis biedt genoeg ruimte voor een heerlijke vakantie, maar kunnen ook ingezet worden voor vergaderingen, workshops en teambuilding in een ontspannen sfeer.

In de grote woonkamer kunt u plaatsnemen om tv te kijken, een boek te lezen of met de familie rond de open haard samen te komen. De luxe en goed uitgeruste keuken nodigt uit om uitgebreid te koken en bourgondisch te genieten aan de grote eettafel. Ieder huis beschikt over een ruim terras, waar u kunt genieten van de zon en het landelijke leven rondom de woning. Er is bovendien genoeg speelgelegenheid voor alle aanwezige kinderen.

Foto’s van onze landhuizen bekijken?

Vergaderarrangement bij De Vinkenhof

De Vinkenhof biedt verschillende arrangementen geheel op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? We denken graag met u mee.

Onze Landhuizen

Vier vakantie met vrienden en familie in een van onze moderne en luxe landhuizen!

Landhuizen

Landhuis De Boekvink

17 PERSONEN

5 SLAAPKAMERS

Aan de rand van een bijzonder natuurgebied biedt deze gerestaureerde vakwerkboerderij luxe, sfeervolle en moderne ruimtes.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID
Wifi Terras Speelfaciliteiten Barbecue Televisie MEER DETAILS

Landhuizen

Landhuis De Goudvink

17 PERSONEN

6 SLAAPKAMERS

Een prachtige locatie in het Zuid-Limburgse Heuvelland, uitgerust met grote kamers, een luxe keuken en zonovergoten privéterras.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID
Wifi Terras Speelfaciliteiten Barbecue Rolstoeltoegankelijk MEER DETAILS

Landhuizen

Landhuis De Prachtvink

28 PERSONEN

12 SLAAPKAMERS

Deze gerenoveerde bovenstal biedt vanaf het terras een prachtig uitzicht en toegang tot een gigantische open leefruimte.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID
Wifi Terras Speelfaciliteiten Barbecue Rolstoeltoegankelijk MEER DETAILS

Paard mee op vakantie? Dat kan!

Ook voor uw paard wordt geschikt onderdak verzorgd. U en uw paard verblijven samen op de Vinkenhof, van waaruit interessante en avontuurlijke (rijtuig)tochten kunnen worden ondernomen!

Extra Faciliteiten

In hartje Geuldal komt de prachtige Limburgse natuur pas echt tot haar recht! Lees hier meer over de omgeving van De Vinkenhof en welke extra faciliteiten een verblijf bij De Vinkenhof met zich meebrengt.

Omgeving