Direct boeken

De Limburgse Omgeving

In hartje Geuldal komt de prachtige Limburgse natuur pas echt tot haar recht! Hier bevindt u zich in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap met haar uitzonderlijke flora en fauna. Bewonder zeldzame plantensoorten van dichtbij en ontdek reeën en dassen. Onder leiding van een gids zult u nog meer te zien krijgen en te weten komen over dit bijzondere stukje natuur.

De Vinkenhof is een gemoedelijke vakantiebestemming gelegen aan de rand van het Bovenste Bos, een bijzonder fraai wandelgebied. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen! Op ons terrein staat een trampoline en een overdekte speelgelegenheid. Natuurlijk kunnen ze ook meegenieten van het echte boerderijleven.

Overgeul (of in het Limburgs: Euvergäöl) is een buurtschap ten westen van Mechelen. Mechelen is één van de kleine landelijke dorpjes van de gemeente Gulpen-Wittem en ligt in de Nederlandse provincie Limburg. De buurtschap ontleent haar naam aan de ligging ten opzichte van Mechelen: ‘over de Geul’. Bij Overgeul horen ook de buurtjes ‘Gracht’ en ‘Dijk’.

Benieuwd naar foto’s van De Vinkenhof?

Paard mee op vakantie? Dat kan!

Ook voor uw paard wordt geschikt onderdak verzorgd. U en uw paard verblijven samen op de Vinkenhof, van waaruit interessante en avontuurlijke (rijtuig)tochten kunnen worden ondernomen!

Activiteiten

De Vinkenhof leent zich naast een heerlijk verblijf ook perfect voor vertier tijdens uw vakantie.

 

Ga op avontuur in de bossen en ontdek de sfeervolle wandelpaden. Spot de dassen, reeën en meer tijdens jullie wandeling. Of geniet van het boerenleven en maak het van dichtbij mee.

Bezoek het cultuurrijke Maastricht of het moderne Heerlen of ga op avontuur in de Valkenburgse grotten. Of kies voor een bezoek net over de grens bij de Belgische abdijen! Zoveel is mogelijk in deze omgeving.

 

Natuurlijk kunt u uw verblijf verreiken met een aantal activiteiten die bij te boeken zijn. Ga op pad met onze gids en ontdek het vijfsterren landschap. Ervaar de helende werking van kruiden tijdens een kruidenworkshop.

Laat u verassen wat het boerenleven nou écht voor ons betekend. Of stap in de stijgbeugels van ons paard en zet een stapje in onze rijbak of ga voor het ruige werk te paard de natuur in.