Direct boeken

KAMPEREN

Vinkenhof is dé plek om u thuis te voelen en te onthaasten!

Ons kampeerterrein is gelegen aan de rand van een Limburgs natuurgebied middenin het Geuldal, op een steenworp afstand van de dorpskern van Mechelen. Dit pittoreske dorpje biedt gezellige restaurants en kroegjes, een ambachtelijke slager, bakker en boerderijwinkel. Op 200 meter lopen bevindt zich een bushalte, en in de buurt vindt u meerdere zwembaden.

KAMPEREN BIJ DE VINKENHOF

€ 22,50

VANAF PRIJS PER 2 PERSONEN (ALL-IN)

Kampeerboerderij in Zuid-Limburg

Ruim en verwarmd sanitair incl.

Wandel- en fietsmogelijkheden

Speelfaciliteiten voor kinderen

Dichtbij sfeervolle dorpskern

OP VAKANTIE MET UW PAARD

€ 15,00

VANAF PRIJS P.P. PER DAG

Grote buitenweide

Binnen stalling mogelijk

Buitenrijbak

Complete ontzorging

Toegang tot ruiterpaden

KAMPEREN BIJ DE VINKENHOF

Geniet van de natuur, ruimte en moderne faciliteiten middenin het Geuldal! Trek te voet of per fiets het natuurgebied in, bezoek de mooiste steden of beleef een gezellige avond in de dorpskern van Mechelen.

De camping biedt beschutte plaatsen voor een gezellig verblijf. Dit maakt het uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, senioren en families met kinderen, die genoeg speelplezier beleven met onze skelters, trampoline, tafelvoetbal en meer. Uiteraard kunt u ook kennis maken met het boerderijleven, en zelfs uw eigen paard meenemen op vakantie.

Genoeg te doen dus tijdens uw vakantie in het Geuldal!

Onze uitgebreide sanitaire voorzieningen zijn ondergebracht in een authentiek gebouw. De douches en wastafels zijn ruim van opzet, waarborgen uw privacy en zijn geschikt voor mindervaliden. Naast dit gebouw vindt u tevens een overdekt terras. Op ons terrein heeft u beschikking over een wasmachine en droger. Huisdieren zijn in overleg welkom.

Inchecken kan van maandag tot en met zaterdag vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur of anders in overleg.

De ingang van het kampeerterrein bevindt zich meteen na Overgeul 1. U kunt zich daarna melden op Overgeul 13.