Direct boeken

CULINAIRE OPTIES VOOR UW VERBLIJF

ULTIEM BOURGONDISCH GENIETEN

Culinair genieten. Dat maakt uw verblijf toch helemaal af? Er zijn zoveel mogelijkheden om uw vakantie compleet te maken met een heerlijke culinaire invulling. Kiest u voor lang tafelen met een barbecue vol streekproducten? Een walking dinner vol verrassende gerechten? Of wilt u liever een meer interactieve belevenis in de vorm van een proeverij of workshop?

Dit alles en nog veel meer is mogelijk bij De Vinkenhof. In overleg met u bespreken we de voorkeuren en wensen van uw groep. Hierna volgt een vrijblijvend voorstel dat u het water al in de mond doet laten lopen. Dit voorstel wordt helemaal voor u op maat gemaakt. Gaat u akkoord? Dan regelen wij verder alles. Zo hoeft u enkel nog maar te genieten!

Onze eigen vuurmeesters serveren prachtige (streek)gerechten vanaf de Ofyr! Geniet van de sfeervolle barbecue en heerlijke diverse smaken. Het stijlvolle uiterlijk en de langdurige warmte van de Ofyr is bovendien perfect voor lange zomeravonden.

 

De Ofyr Barbecue bieden we aan vanaf €39,95 p.p. excl. BTW.

Een luxe high tea in het midden van een weiland met prachtig uitzicht: zei iemand vakantiegevoel? De Vinkenhof is het ultieme thuis weg van huis. Een stijlvolle high tea maakt uw verblijf helemaal af. Compleet met sandwiches, scones en diverse zoetigheden!

 

De High tea bieden we aan vanaf €24,95 p.p. excl. BTW.

Onder de stralende zon, naast een luxe vakantiewoning de heerlijkste gerechten en drankjes proeven. Bourgondisch op en top! In ons grote aanbod aan proeverijen zitten onder andere de kruiden-, tapas-, whisky-, bier- en wijnproeverij. Kom jij ook een een hapje proeven?

 

De proeverijen bieden we aan vanaf €29,95 p.p. excl. BTW.

Walking, sitting, sharing of buffet: onze diners worden altijd aangepast op jullie smaak en voorkeur. Houden jullie van een interactief diner met live cooking door onze vuurmeesters? Of toch meer van een huiselijk diner waarbij jullie gerechten met elkaar delen? Jullie mogen kiezen!

 

Een diner bieden we aan vanaf €34,95 p.p. excl. BTW.

Een lunch voor of na een leuke activiteit, of gewoon gedurende een prachtige vakantiedag! Bij het zien van onze vers bereide lunch met streekproducten loopt het water al in de mond. Belegde broodjes, soep, een luxe buffet of een sitting lunch… Waar kiezen jullie voor?

 

Een lunch bieden we aan vanaf €19,95 p.p. excl. BTW.

Liever werken voor jullie eten? Kies voor een workshop! Tijdens onze humoristische en interactieve workshops leert u zoveel, met een heerlijk eindresultaat! In ons grote aanbod aan workshops zitten onder andere de kruiden-, Limburgse vlaai-, burger- en cocktailworkshop!

 

De food workshops bieden we aan vanaf €24,95 p.p. excl. BTW.