Direct boeken

ACTIVITEITEN

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN TIJDENS UW VERBLIJF

VOOR IEDERE GELEGENHEID EN ELK GEZELSCHAP

U heeft een appartement, landhuis of plekje op de camping geboekt. En nu? Voor een passende invulling van uw verblijf werken wij samen met evenementenbureau Down South Events. Een event, activiteit of andere invulling is bij Down South Events telkens een unieke beleving. Samen met u kijken ze naar uw voorkeuren, gezelschap en mogelijkheden.

Onderstaand vindt u een greep uit de mogelijkheden bij Down South Events. Kiest u voor actief, creatief, cultureel of een combinatie hiervan? Uiteraard is nog veel meer mogelijk! Neem daarvoor vrijblijvend contact op met één van de eventmanagers van Down South Events. Zij denken graag met u mee!

Een verblijf in het Limburgse Heuvelland is niet compleet zonder Bourgondische gastronomie met lang tafelen en heerlijke streekproducten! Herontdek uw liefde voor wijn, bier of whisky tijdens een proeverij of beleef een unieke kookworkshop. Of kies voor lunch en diner op locatie.

 

De culinaire invullingen bieden we aan vanaf €29,95 p.p. excl. BTW.

Een compleet verblijf vraagt om een creatieve invulling. Kies voor de muziekworkshop: een beleving met meerwaarde en een fantastisch eindresultaat! Liever een tastbaar resultaat? Dan is de pyrografie workshop perfect. Neem contact op met Down South Events voor meer mogelijkheden.

 

De creatieve workshops bieden we aan vanaf €39,95 p.p. excl. BTW.

Beleef het ultieme Zuid-Limburgse rallygevoel en ontdek een hilarische en karakteristieke rallystijl van onze oldtimers. Volop genieten met de wind door uw haren! Ontdek de mooiste stukjes van Limburg, proef de lekkerste streekproducten en beleef de beste teamopdrachten.

 

De rally bieden we aan vanaf €179,95 p.p. excl. BTW.

De Highland Games vinden perfect hun plaats op een van de weilanden van De Vinkenhof. Let the games begin! Met vuurkorven en Schotse whisky komt de sfeer nog meer tot leven! Vul dit programma aan met een uitgebreide lunch of heerlijke barbecue.

 

De Highland Games bieden we aan vanaf €34,95 p.p. excl. BTW.

Maak kennis met de diverse inheemse planten die groeien in het kalkrijke Zuid-Limburg! Een interactieve wandeling waarbij zowel jong en oud nog een heleboel kan leren. Nu jullie de kruiden kennen, willen jullie deze toch zeker proeven? Breid de kruidenwandeling uit met een proeverij!

 

De kruidenwandeling bieden we aan vanaf €24,95 p.p. excl. BTW.

Schapen drijven is dé manier om te genieten van het Heuvelland en een gezamenlijke activiteit op locatie. Samen proberen jullie de schapen in hun hok te krijgen… Hoe zorgt u er voor dat uw aanwijzingen het gewenste effect hebben? Ook geschikt als leuke communicatietraining!

 

Het schapen drijven bieden we aan vanaf €39,95 p.p. excl. BTW.

Down South Events maakt uw verblijf compleet!

In samenwerking met Down South Events verzorgen wij de leukste activiteiten tijdens uw verblijf. Voor iedere gelegenheid en gezelschap vinden wij een op maat gemaakt evenement. Denk hierbij aan:

Het laten maken van unieke familiefoto's

PING PONG

Avontuurlijke rally's in onze authentieke oldtimers

SHADED PITCHES

Barbecue op locatie door onze eigen vuurmeesters

SWIMMING POOL

Een heerlijke kruidenwandeling door de Limburgse natuur

COFFEE BAR