Direct boeken

ACTIVITEITEN

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN TIJDENS UW VERBLIJF

VOOR IEDERE GELEGENHEID EN ELK GEZELSCHAP

U heeft een appartement, landhuis of plekje op de camping geboekt. En nu? Voor een passende invulling van uw verblijf werken wij samen met evenementenbureau Down South Events. Een event, activiteit of andere invulling is bij Down South Events telkens een unieke beleving. Samen met u kijken ze naar uw voorkeuren, gezelschap en mogelijkheden.

Onderstaand vindt u een greep uit de mogelijkheden bij Down South Events. Kiest u voor actief, creatief, cultureel of een combinatie hiervan? Uiteraard is nog veel meer mogelijk! Neem daarvoor vrijblijvend contact op met één van de eventmanagers van Down South Events. Zij denken graag met u mee!

Een vakantie in het Limburgse Heuvelland is natuurlijk niet compleet zonder de Bourgondische gastronomie. Wat dit precies inhoudt? Lang tafelen, heerlijke streekproducten en samen genieten! Herontdek uw liefde voor wijn, bier of whisky tijdens een unieke proeverij. De sommelier neemt u mee in het stijlvolle karakter en herkomst van een divers aanbod aan dranken. Of beleef een kookworkshop zoals u deze nog nooit heeft meegemaakt: een competitieve en bijzondere burgerworkshop in de Oerkeuken! Uiteraard verzorgen we ook lunch en diner op locatie. Onze vuurmeesters serveren gerechten vanaf de Ofyr Barbecue en onze Bourgondische chefs maken de mooiste Italiaanse en Spaanse diners!

 

De culinaire invullingen bieden we aan vanaf €29,95 p.p. excl. BTW.

Een plek zoals De Vinkenhof, middenin de vrije natuur, vraagt om een creatieve invulling. Het grote aanbod aan creatieve workshops van Down South Events is voor iedereen geschikt! Kies voor de muziekworkshop: een beleving met meerwaarde en een fantastisch eindresultaat! Samen gaan jullie aan de slag met instrumenten en elementen in en buiten de ruimte om een eigen lifesong op te nemen. Liever een tastbaar resultaat? Tijdens de pyrografie workshop maakt u een mooi cadeau voor uzelf of voor iemand anders. Mooie sleutelhangers, persoonlijke naamplaatjes, stoere planken en nog veel meer! Neem contact op met de eventmanagers van Down South Events voor deze workshops en verdere mogelijkheden.

 

De creatieve workshops bieden we aan vanaf €39,95 p.p. excl. BTW.

Beleef het ultieme Zuid-Limburgse rallygevoel en ontdek een hilarische en karakteristieke rallystijl van onze oldtimers. Kruip achter het stuur van een klassieke Kever of Eend. Even wennen aan het schakelen en remmen, maar dan volop genieten met de wind door uw haren! Tijdens uw dag komt er een aantal locaties en opdrachten aan bod. We laten u de mooiste stukjes van Limburg zien, de lekkerste streekproducten proeven en de beste teamopdrachten beleven. Samen maken jullie een leuke tocht waarbij alles aankomt op samenwerken, plezier en het Bourgondische Limburgse landschap. Een rally waarbij iedereen zijn of haar kwaliteiten kan laten zien. Uiteraard sluiten we deze dag af met een prijs voor de winnaar!

 

De rally bieden we aan vanaf €179,95 p.p. excl. BTW.

Sportieve activiteiten in stijl passen helemaal bij Down South Events en Limburgse landschap. De Highland Games vinden dan ook perfect hun plaats op een van de weilanden van De Vinkenhof. Alle deelnemers kleden zich in een kilt met de kleur van hun eigen clan, waarna als startsein de Schotse vlag wordt gehesen. Let the games begin! Jullie gaan aan de slag met boomstam slepen, keistoten, touwtrekken, hoefijzer gooien, boomstam slalom, met gestrekte armen gewicht hooghoouden, autoband om een paal werpen en handboogschieten. Met vuurkorven en Schotse whisky komt de sfeer nog meer tot leven! Dit programma kan eventueel worden aangevuld met een uitgebreide lunch of heerlijke barbecue.

 

De Highland Games bieden we aan vanaf €34,95 p.p. excl. BTW.

Beleef de kruidenwandeling in een prachtige omgeving en maak kennis met de diverse inheemse planten die groeien in het kalkrijke Zuid-Limburg! Een interactieve wandeling waarbij zowel jong en oud nog een heleboel kan leren. U leert een aantal bekende en minder bekende kruiden herkennen aan uiterlijk, geur en smaak. Veel kruiden zijn geschikt om thee van te zetten. Dat is niet alleen gezond en lekker, maar helpt vaak ook bij diverse kwaaltjes en klachten. Van vermoeidheid tot een kriebelhoest en van een opgeblazen gevoel tot gespannenheid. Een leuke interactieve wandeling voor iedereen! Nu jullie de kruiden kennen, willen jullie deze toch zeker proeven? Breid de kruidenwandeling uit met een heerlijke proeverij!

 

De kruidenwandeling bieden we aan vanaf €24,95 p.p. excl. BTW.

Schapen drijven is dé manier om te genieten van het Heuvelland, het boerderijleven en een gezamenlijke activiteit op locatie. De schaapsherder vertelt u alles over de schapen en het schapendrijven. Dan gaan jullie zelf aan de slag! Samen proberen jullie de schapen in hun hok te krijgen… Dit lijkt misschien eenvoudig, maar het zal u verbazen hoe moeilijk dit eigenlijk is! Tijdens dit unieke programma weerspiegelen de Bordercollies uw gedrag. Hoe zorgt u er voor dat uw aanwijzingen het gewenste effect hebben? Dit en nog veel meer maakt het programma ongemerkt tot een leuke communicatietraining! Een activiteit waarbij strijd, samenwerking, maar ook humor hand in hand gaan!

 

Het schapen drijven bieden we aan vanaf €39,95 p.p. excl. BTW.

Down South Events maakt uw verblijf compleet!

In samenwerking met Down South Events verzorgen wij de leukste activiteiten tijdens uw verblijf. Voor iedere gelegenheid en gezelschap vinden wij een op maat gemaakt evenement. Denk hierbij aan:

Het laten maken van unieke familiefoto's

PING PONG

Avontuurlijke rally's in onze authentieke oldtimers

SHADED PITCHES

Barbecue op locatie door onze eigen vuurmeesters

SWIMMING POOL

Een heerlijke kruidenwandeling door de Limburgse natuur

COFFEE BAR