landhuizen-limburg

Onze Landhuizen

Vier vakantie met vrienden en familie in een van onze moderne en luxe landhuizen!

Woonruimte landhuis de Vinkenhof

Onze landhuizen Boekvink en Goudvink zijn geschikt voor groepen tot 17 personen, en kunnen eventueel worden samengevoegd. De Prachtvink is geschikt voor groepen tot maar liefst 28 personen. Ieder landhuis biedt genoeg ruimte voor een heerlijke vakantie, maar kunnen ook ingezet worden voor vergaderingen, workshops en teambuilding in een ontspannen sfeer.

In de grote woonkamer kunt u plaatsnemen om tv te kijken, een boek te lezen of met de familie rond de open haard samen te komen. De luxe en goed uitgeruste keuken nodigt uit om uitgebreid te koken en bourgondisch te genieten aan de grote eettafel. Ieder huis beschikt over een ruim terras, waar u kunt genieten van de zon en het landelijke leven rondom de woning. Er is bovendien genoeg speelgelegenheid voor alle aanwezige kinderen.

Paard mee op vakantie? Dat kan!


Referenties

Naam: H. van den Berg
Bedrijfsnaam: Leeuwenborgh opleidingen

In het kader van 'heidagen' 2 dagen in de prachtige 
landhuizen Boekvink en Goudvink verbleven. De accomodatie is geweldig, erg verzorgd en luxe. De catering, verzorgd door Vinkenhof, was uitstekend, overvloedig en rekening houdend met vegetariers. Elke eventuele vraag werd direct opgelost. Het weer was prachtig, dus buiten kunnen zitten werken. Maar ook de omgeving nodigt uit tot wandelen, wat we dan ook gedaan hebben. Veel complimenten naar Vinkenhof. Voor herhaling vatbaar.

Klik hier voor meer referenties!


Evenementen

Down South Events is hét evenementenbureau van Zuid-Limburg dat actief is in haar oorsprongsregio, maar ook grensoverstijgend de meest veelzijdige activiteiten aanbiedt. De specialiteit van Down South Events zit in het ontwikkelen van totaalconcepten, waarbij de klant volledig ontzorgd wordt. Dit varieert van uitgebreide feesten met familie en vrienden, tot ingenieuze bedrijfsevents en van uitgebreide workshops tot memorabele vrijgezellenfeesten.

Laat u verrassen door het aanbod! Een greep uit de mogelijkheden:

1. Barbecue
2. Wijnproeverij en Tapas
3. Handboogschieten
4. Sloepvaren over de Maas
5. Familieportret tijdens uw verblijf

Een van de activiteiten die steeds met veel plezier wordt georganiseerd is de barbecue op locatie. Er zijn drie mogelijkheden:

Barbecue ***
Barbecueworst, halskarbonade zonder been, shaslickspies, kipfilet op stok.
Geserveerd met koolsalade, koude schotel, pastasalade, stokbrood en drie sauzen: knoflook-, cocktail- en satésaus.

Barbecue ****
Shaslickspies, kipfilet, saté van de haas, zalm, halskarbonade.
Geserveerd met Griekse salade, koude schotel, pastasalade, stokbrood en drie sauzen: knoflook-, cocktail- en satésaus.

Barbecue *****
Shaslickspies, kipfilet, saté van de haas, zalm, scampispies en lamskarbonade.
Geserveerd met Griekse salade, koudeschotel, pastasalade, komkommersalade, een fruitbowl met vers fruit, stokbrood, broodjes en drie sauzen: knoflook-, cocktail- en satésaus.

Kijk voor meer activiteiten en mogelijkheden op www.downsouth.nl

Boekvink

Landhuis Boekvink voor groepen

Aan de rand van een bijzonder natuurgebied op een unieke locatie middenin het Geuldal ligt landhuis De Boekvink. Deze gerestaureerde vakwerkboerderij biedt luxe, sfeervolle en moderne ruimtes voor groepen tot 17 personen.

Naar Landhuis Boekvink

Goudvink

Landhuis Goudvink voor groepen

Landhuis De Goudvink treft u op een prachtige locatie in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Uitgerust met grote kamers, een luxe keuken en zonovergoten privéterras, staat De Goudvink tot uw beschikking voor een memorabele vakantie.

Naar Landhuis Goudvink

Prachtvink

Binnenkort vindt u op deze website ook meer informatie over onze nieuwste toevoeging: landhuis De Prachtvink. Mocht u hierover al meer informatie wensen, neem dan contact met ons op.