appartementen-limburg

Appartementen in Overgeul

 Last minute aanbiedingen bij de Vinkenhof

Maak bij de Vinkenhof nieuwe herinneringen met familie of vrienden tijdens uw welverdiende vakantie. Vanaf het overdekte terras van onze appartementen kunt u genieten van het uitzicht en de rust om u heen. Spot de Blonde Aquitaines die samen met hun kalfjes in het weiland staan en in de schemering misschien zelfs reeën, dassen of wilde varkens! Ook kunt u uw eigen paard meenemen op vakantie.

Kom tot rust in een van onze drie luxe appartementen, gelegen in het rustige Overgeul. De appartementen zijn compleet comfortabel ingericht voor een gerieflijk verblijf, met elk een eigen terras.

Twee van de appartementen, De Distelvink en De Groenvink, zijn geschikt voor 2 tot 4 of 5 personen. De Groenvink kan ook uitgebreid worden met een extra slaapkamet tot een appartement voor 7 personen. Iedere woning beschikt over één slaapkamer voor 2 tot 3 personen, een open keuken en een ruime woonkamer met extra slaapgelegenheid.

Ons derde appartement, De Bosvink, is gelegen op een grote bovenwoning geschikt voor groepen van 6 tot 9 personen en heeft drie slaapkamers en een ligbad.

Voor alle gasten is een gezamenlijk overdekt terras aanwezig dat een prachtig panoramisch uitzicht geeft over het Geuldal.

Heerlijk in de zon in het GeuldalRustig gelegen

Overgeul is een ideaal uitgangspunt voor uw wandel- en fietsvakantie in het prachtige heuvellandschap. U bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de dorpskern van Mechelen, een rustiek vakwerkdorpje in het Geuldal. Binnen bereik zijn steden als bijvoorbeeld Maastricht, Vaals en Aken.

Van 7 tot 10 september Distelvink alleen beschikbaar als studio.

Distelvink

Appartement de Distelvink 2-5 personen Limburg
De Distelvink is geschikt voor 2 tot 4 personen. Het heeft luxe voorzieningen zoals vaatwasser, combmagnetron en meer. Dit appartement is gezellig en comfortabel ingericht met oog voor detail.

Distelvink

Groenvink

Appartement de Groenvink 2-5 personen Limburg

Vakantieappartement Groenvink is op de begane grond gelegen en geschikt voor 2 tot 5 personen. Dit appartement beschikt over alle nodige luxe voorzieningen.

Groenvink

Bosvink

Appartement de Bosvink 6-8 personen Limburg

Een groepsappartement voor 6 tot 9 personen met 3 slaapkamers en ligbad in een grote bovenwoning met beneden een overdekt terras.

Bosvink